Осінні дні якось депресивно на мене впливають. Особливо такі як сьогодні: похмурі, мокрі, холодні та не веселі... Саме в такі дні мій організм просто вимагає чогось яскравого. Тому сьогодні у мене домашнє сирне печиво родом з дитинства.
РЕЦЕПТ дуже простий:
200 г кисломолочного сиру
200 г вершкового масла
200 г борошна
½ ч.л. розпушувача (можна соди)
цукор
Приготування:
1. Вершкове масло кімнатної температури розім’яти виделкою,
додати кисломолочний сир, борошно+соду (попередньо перемішавши окремо).
2. Руками замісити тісто, накрити харчовою плівкою і дати
відпочити приблизно 15 хв.
3. Тісто розкатати товщиною приблизно 0,5 см. Вирізати
стаканом шматочки (можна просто порізати на квадратики), посипати цукром.
Скласти навпіл і половинку знову присипати цукром (сильно не прижимайте). Верх
печива змазати жовтком (можна жовток+трошечки молочка) і посипати цукром.
Викласти на деко, застелене пергаментним папером і випікати в попередньо
розігрітій духовці при 180° С до рум’яного вигляду.
Заварюйте чайок і СМАЧНОГО!
Коментарі
Дописати коментар