СИРНЕ ПЕЧИВО З ДИТИНСТВА:))

Осінні дні якось депресивно на мене впливають. Особливо такі як сьогодні: похмурі, мокрі, холодні та не веселі... Саме в такі дні мій організм просто вимагає чогось яскравого. Тому сьогодні у мене домашнє сирне печиво родом з дитинства.
РЕЦЕПТ дуже простий:
200 г кисломолочного сиру
200 г вершкового масла
200 г борошна
½ ч.л. розпушувача (можна соди)
цукор

Приготування:
1. Вершкове масло кімнатної температури розім’яти виделкою, додати кисломолочний сир, борошно+соду (попередньо перемішавши окремо).
2. Руками замісити тісто, накрити харчовою плівкою і дати відпочити приблизно 15 хв.
3. Тісто розкатати товщиною приблизно 0,5 см. Вирізати стаканом шматочки (можна просто порізати на квадратики), посипати цукром. Скласти навпіл і половинку знову присипати цукром (сильно не прижимайте). Верх печива змазати жовтком (можна жовток+трошечки молочка) і посипати цукром. Викласти на деко, застелене пергаментним папером і випікати в попередньо розігрітій духовці при 180° С до рум’яного вигляду.


Заварюйте чайок і СМАЧНОГО!

Коментарі