ДИТЯЧЕ ПЕЧИВО


Сьогодні пропоную Вам рецепт із серії правильного харчування.
Це печиво можна їсти не тільки дорослим, але й діткам, - воно не містить цукру
Я давно шукала подібні рецепти, але те, що мені потрапляло до рук - їсти неможливо.
В даному випадку все навпаки. Дякую 
http://alenakogotkova.com
Скажу так: воно м"яке, ніжне, з легким солодкуватим присмаком та приємним післясмаком. Вам має сподобатись:))
Доречі, мій племінник (9 місяців) вже зняв пробу;)))
То ж бігенько в магазин за продуктами.

Вам знадобиться:
150 г жирного сиру (краще домашнього)
1 яйце (не велике)
1/2 банана
70-90 г гречаного борошна (в мене пішло трохи більше)
2-3 щіпки кориці
1/3 ч.л. соди або розпушувача (за бажанням)

Приготування:
1. Сир (150 г) змішати вилкою з яйцем (1 шт).
2. Банан (1 шт.) розм"яти вилкою та додати до сиру.

3. Всипати борошно (70-9- г), корицю, розпушувач. Прибрати в холодильник на 20 хвилин.

4. Сформувати кульку, за необхідності додати ще борошна. Тісто не повинне прилипати до рук. Від "кульки" відщипувати шматочки та формувати колобки, розміром з волоський горіх. Долонею надати форму медальки. 

5. Викласти на деко, застелене пергаментом і присипане борошном.6. Випікати у розігрітій духовці 15-20 хвилин при 170 градусах.

СМАЧНОГО!


Коментарі

Дописати коментар